Esther Ham

Mensen enthousiasmeren en motiveren om autisme te leren begrijpen en van daaruit te handelen! Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat dat zoveel moois oplevert voor jezelf en de persoon met autisme. Mensen inspireren door hele eigentijdse, leerzame en praktische opleidingen te bieden. Anders dan anders. Gegarandeerd een hoofd vol met nieuwe kennis en handenvol praktische tips en handvatten. Gegarandeerd een hart dat open gaat om autisme vriendelijk te begeleiden.

Niets is mooier dan op pad gaan om mensen te bereiken die zich hiervoor open stellen. Verwerp geen zaken die je nog niet eerder hebt gedaan omdat je denkt dat je het niet kunt of omdat het ‘waarschijnlijk toch niet zal werken’. Probeer nieuwe dingen en breid je comfortzone uit, dat maakt het boeiend. Stel je open om te leren, wij inspireren je graag!

Autisme intrigeert mij al vanaf het moment dat ik mijn beroepsopleiding (SPW) afrondde. Ik heb 7 jaar op een dagbehandeling gewerkt voor kinderen met autisme en ben van daaruit ook ambulant gaan werken.

Na het volgen van vele cursussen bij autisme centraal leerde ik Liesbeth Palit (directeur Boba opleidingen e.a.) kennen. Ik ben als ambulant werker voor toentertijd Boba gaan werken met zowel kinderen, jongeren als volwassenen met autisme. Later kreeg ik de kans een midden kader management opleiding te volgen en bij Boba als teamleider aan de slag te gaan. Het coachen van mensen maar ook ‘the feeling’ houden met het autisme is 1 van de dingen die ik het liefste doe. Vanuit dat gevoel heb ik na 6 jaar gewerkt te hebben bij Boba, een eigen onderneming opgericht.

Nu 4,5 jaar later ga ik opnieuw bij Liesbeth in dienst, dit keer bij Boba opleidingen. Parttime omdat ik ook nog als zelfstandige werk. Maar wat is er mooier dan 2 van de beste banen te kunnen combineren?!

Esther coördineert de cursussen en is aanspreekpunt voor alle vragen die je kunt hebben ten aanzien van de cursussen en de planning.

Jessica » Annelies »

Download de brochure